Jobs

Maak deel uit van ons team en solliciteer bij Silicon

System Engineer Vacature

Welkom bij Silicon Experts in ICT.

Dé specialist in ICT-infrastructuur, zowel in de Cloud als on-premise. Als gedreven System Engineer (m/v) met expertise in het naadloos integreren van software en hardware, willen we graag met je in contact komen.

Met 40 jaar ervaring zijn we een toonaangevende speler in de ICT-sector. We blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Bij ons staan niet alleen onze klanten centraal, maar ook onze medewerkers. We bieden een stimulerende werkomgeving met diverse opleidingsmogelijkheden. Wil je deel uitmaken van ons team en jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer dan nu als System Engineer bij Silicon Experts in ICT!

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de inrichting en optimalisatie van de moderne werkplek, waarbij je klantbehoeften centraal staan. Samen met collega's werk je aan projectanalyse, integratie en parametrisatie. Je voert functionele analyses uit op verschillende processen, implementeert aanpassingen en optimaliseert waar nodig, rekening houdend met beveiligingsaspecten.

Kennis van Office 365, Public Cloud, Networking is vereist, terwijl kennis van firewalls, virtualisatie, MS Azure & serveromgevingen (RDS) en Cloud een pluspunt is.

Als efficiënte, zelfstandige en analytische werker help je klanten graag bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Je bent gepassioneerd door nieuwe technologieën, communicatief vaardig en staat open voor verdere opleidingen. Een bachelordiploma in de informatica of vergelijkbare ervaring is vereist.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, een gsm/laptop/tablet, groepsverzekering en internetverbinding. Je wordt onderdeel van een hecht team van ervaren professionals binnen een groeiend bedrijf. Bij Silicon krijg je niet alleen een mooie toekomst, maar ook mogelijkheden voor carrièregroei.

Solliciteer voor System Engineer

System Engineer

Samen met onze klanten blijven wij groeien. Ben jij de Expert die we zoeken?

Beschik je over een gezonde dosis aan kennis, ervaring & motivatie op ICT-vlak. Dan ben je ongetwijfeld de Expert die we zoeken bij Silicon.

Stuur je CV naar hr@silicon.be en kom te weten of jij de persoon bent die we zoeken.

01

System Engineer.

Ben jij de ervaren System Engineer (m/v) waarnaar wij op zoek zijn?
02

Silicon Expert.

Voel jij je volledig thuis in serveromgevingen, netwerken, MS365 en ICT-infrastructuur? Dan ben jij onze nieuwe Expert.
03

Contact.

Neem contact met ons op, en vertel je verhaal! Vul het formulier in of mail je motivatiebrief en CV naar hr@silicon.be.
Jij, onze nieuwe Expert

Een groeiend gemotiveerd team binnen een vlakke structuur, geladen met kennis & ervaring

Contact

Maak kennis met onze aanpak en ons team